Voortvarend in Diepgang         Schens op FaceBook Schens op LinkedIn Schens op Twitter  
" Op een kalme zee is het rustig varen en zijn er nagenoeg geen gevaren"
Schens

      Oostringdijk 16
      2841 LE Moordrecht
      M: 06-11512399

Ingrid Meijerink

"Erik heb ik leren kennen als een bevlogen docent die thuis is in zijn vakgebied. De zorg is constant in beweging en Erik weet moeiteloos de vertaalslag voor zijn doelgroep te maken. Of je nu hulp nodig hebt op het gebied van je strategie, marketing of zorggerelateerde zaken - Erik kan je snel ondersteunen!"

GabriŽlle Janssen
Voorzitter bij Optometristen Vereniging Nederland (OVN)

" Erik Schensema heb ik leren kennen als docent bij Fontys Hogeschool waar ik als student de Post-HBO Bedrijfskundig Zorgmanagement-opleiding volgde. Erik was verantwoordelijk voor een groot deel van de modules. Erik was in staat om mij buiten de gebaande paden te leren denken. Hierdoor waren zijn colleges zeer prikkelend en ook buiten mijn comfort zone. Ten tijde van was dit niet altijd even prettig, maar zeker achteraf zeer leerzaam! Ik zou graag periodiek een college van hem willen volgen om het brein te prikkelen en ideeŽn op te doen"

Bob Wiggers
Manager bedrijfsvoering at Jellinek

"Ik heb Erik leren kennen als een gedreven vakdocent met uitstekende didactische vaardigheden. Zijn brede kennis van strategisch management in de gezondheidszorg, weet hij op inspirerende en heldere wijze over te brengen op de student. Je wordt uitgedaagd om strategische processen te herkennen, te doorzien en te beÔnvloeden. Na de gevolgde lessen was ik goed in staat om op pragmatische wijze een strategisch plan voor de eigen organisatie te ontwikkelen met een heldere SWOT analyse. Persoonlijk vond ik Erik in de sociale omgang laagdrempelig, sloot makkelijk aan en stond zonder poespas je bij met raad en daad. Een prettig mens"

Veronique Prins
Ondernemerscoach - Brengt het beste resultaat in jouw praktijk!

"Ik heb samen met Erik gewerkt op een verbeteringstraject voor een groothandel. Deze samenwerking is uitstekend bevallen. Erik is een professional die het belang van de klant altijd voorop heeft staan. Zijn expertise in veranderingstrajecten is duidelijk herkenbaar; hij doorziet snel situaties, legt verbanden, heeft een goed gevoel voor dingen die niet gezegd worden en wel van belang zijn. Door zijn integrale benadering wordt een veranderproces vanuit een goede basis ingezet, met voldoende aandacht voor alle betrokkenen. Hij houd zich aan afspraken. Al met al was het een prima samenwerking, ook voor de klant!"

Jos Leenders
Management coaching en advies

"ik heb Erik leren kennen als een kundig manager, betrokken en de verbinding zoekend met de organisatie, een heldere visie, duidelijk en direct in zijn mening, open in de communicatie, kennis van de landelijke (politieke) ontwikkelingen, tactisch en strategisch sterk. Dit in combinatie met de Rotterdamse humor maakt dat de samenwerking aanstekelijk inspirerend is"

Robbin Schuurman
Agile Implementation Consultant at Prowareness

"Ik heb Erik leren kennen gedurende een traject van cultuur- en organisatieverandering, waarin Erik de rol van verandermanager in heeft gevuld. Erik heeft gedurende het verandertraject veel inzet, motivatie, gedrevenheid en kennis getoond met betrekking tot de vele aspecten die bij een cultuurverandering naar voren komen. Door uitstekende communicatie en een luisterend oor wist Erik het voor elkaar te krijgen om mensen goed te laten nadenken over eigen gedrag en processen binnen de organisatie. Ik heb Erik als een prettige, veelzijdige man ervaren die weet van aanpakken. Ook beschikt Erik over veel kennis van de zorgsector en coaching- en trainingstechnieken. Betrokkenheid, openheid en een heldere visie maken Erik compleet in zijn functie en ik zou Erik dan ook zeker aanbevelen als verandermanager, trainer en coach voor andere organisaties!"

Marjolein Arissen
Zelfstandig ondernemer at Arissen van A tot Z

"Erik is een pionier, ontwikkelaar en netwerker pur sang. Hij ziet kansen, is zowel zakelijk als persoonlijk. Is altijd reŽel, terwijl hij ook grenzen aan het verkennen is en zich uitdagend kan opstellen. Met hem kun je afspraken maken. Is een levendige gesprekspartner. Erik is zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de zorgsector en daar buiten. Opvallend in een sector waar men vaak vrij naar binnen gekeerd denkt en werkt. Creatief, aanwezig, uitdagend ťn betrouwbaar"

Koen Lambooij
Senior Project Manager at Valid

"I worked intensively with Erik in a company wide organizational transformation program, where I learned to know him as an extremely dedicated manager who puts a lot of passion in his work. Erik's ability to develop a clear vision and formulate an action plan to translate this vision into practice is what I appreciated most in him. Erik is a great person to work with."

Hans Kroon
Zorgoplosser en meedenker

"Erik was my colleague when I was a manager at the Compaan as well. He was a very practical and skilled manager. He excelled in combining the needs of the people he served with the appropriate actions to be takenfrom their perspective as a manager. He was a real entrepreneur, always assigned to the new projects, because he could get the job done and add something to it. Vey much liked by his staff and very good at communicating with all people involved"

Antwan Radt | De7Mythen
Succesvolle oplossingen voor mensen op het grensvlak van persoonlijke ontwikkeling en welzijn-welvaart

"Erik heeft zich enorm ingespannen speciefieke dienstverlening binnen de organisatie voor het voetlicht te krijgen en te linken aan externe partijen en deskundigen. Jezelf inspannen is geen prestatie... het resultaat wel: Erik heeft de basis gelegd voor beleidssturing op het thema en kennisverbreding bij collega-managers. Daarnaast wist Erik veiligheid te creeren voor populatie en medewerkers in bijzondere situaties"
docent schens

schens


Publicatie De langdurigezorg beproefd op het vermogen tot aanpassing en vernieuwing

wat vinden anderen van SCHENS
OPDRACHTEN
CURRICULUM
VITAE
Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties